All about the software

Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby dl9sec » Sat 29 Aug 2020 14:21

Hi,

after running v0.9.9.1h succesfully, I tried the i-version which should be the same as the h-version except the detection of another new tuner hardware.
But in this case I would say, that the version broke something.

- My Digole 1,4" shows no tuning and signal information anymore
- I have to switch from F plug A to B and back to A to get a signal

TestMyMiniTiouner v2.5 works well and shows no errors...

73, Thorsten
dl9sec
 
Posts: 12
Joined: 26 Jul 2019

Re: Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby F6DZP » Sun 30 Aug 2020 21:51

Hello,

Thank you very much Thorsten for this info.
I will fix this , but could you confirm which kind of MiniTiouner you use? (V2 or Pro, Pro2...) ?

73
Jean-Pierre F6DZP
F6DZP
 
Posts: 1122
Joined: 24 Dec 2010

Re: Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby dl9sec » Mon 31 Aug 2020 16:48

F6DZP wrote:I will fix this , but could you confirm which kind of MiniTiouner you use? (V2 or Pro, Pro2...) ?


Hi JP,

it is a Minitiouner Pro2 from R.E.F. (https://boutique.r-e-f.org/kits-et-comp ... c-nim.html)...

73, Thorsten
dl9sec
 
Posts: 12
Joined: 26 Jul 2019

Re: Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby F6DZP » Thu 3 Sep 2020 08:57

Hello Thorsten,

Last week I was traveling.
I am back home and can now test Minitioune version 9.9.1i

I have not the same result as yours:
-using a MiniTiounerPRO v1 or a MiniTiouner V2 ==> LCD works well
-using a MiniTiounerPro V2 LCD is not active. OK there is a problem. I will fix it

But always, my MiniTioounerProV2 start well using Fplug A, so I cannot reproduce this issue, so can't fix it surely.

73
Jean-Pierre f6DZP
F6DZP
 
Posts: 1122
Joined: 24 Dec 2010

Re: Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby F6DZP » Thu 3 Sep 2020 15:03

I think the version 0.9.9.1j fix the problem.
I have sent to you a link to test it.

Jean-Pierre F6DZP
F6DZP
 
Posts: 1122
Joined: 24 Dec 2010

Re: Minitioune v0.9.9.1i problems...

Postby dl9sec » Thu 3 Sep 2020 17:35

F6DZP wrote:I think the version 0.9.9.1j fix the problem.
I have sent to you a link to test it.


Hi JP,

thanks for the fix.
Confirmed, all working well again :-)

73, Thorsten
dl9sec
 
Posts: 12
Joined: 26 Jul 2019

Forum Statistics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Options

Return to Minitioune