All about the software

Problema with 0.8 Version

Postby IK0YYY » Tue 21 May 2019 08:01

Good morning, everyone,

I need a little help: I'm installing version 0.8 on my computer (first time).

I did what the guide says, but by running the Drive and Filter test, I have an error with the USRC Filter.
I would like to know how to fix it.

Also, once the program is launched, the computer stops for three to five minutes to download the software and then starts up regularly: But I can't dictate the LNB's power supply; it doesn't allow me to put in 13 or 18 Volts.

Each time I launch the software, the program takes five minutes to load.

Maybe not all problems related to the error I have in the test ?

Thanks, Luca IK0YYY, Rome.
IK0YYY
 
Posts: 2
Joined: 18 May 2019

Re: Problema with 0.8 Version

Postby M5TXJ » Tue 21 May 2019 10:20

Hi Luca

I think you need to download an earlier version and then try running the install_usrc_ax_winXP.exe file in the directory you've downloaded.

As for the 13/18v, unless you have a Minitiouner Pro you don't have the necessary hardware for this to function.

73 Dave.
M5TXJ
 
Posts: 16
Joined: 03 Jul 2017

Re: Problema with 0.8 Version

Postby IK0YYY » Tue 21 May 2019 14:30

M5TXJ wrote:Hi Luca

I think you need to download an earlier version and then try running the install_usrc_ax_winXP.exe file in the directory you've downloaded.

As for the 13/18v, unless you have a Minitiouner Pro you don't have the necessary hardware for this to function.

73 Dave.



Thanks.
Now I have understand.

Thank you, Luca.
IK0YYY
 
Posts: 2
Joined: 18 May 2019

Forum Statistics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Options

Return to Minitioune